“Inzicht in sturen op ontwikkeling”

 

“Inzicht in sturen op ontwikkeling”

by miek

HR Development Scan

Een gratis compact instrument dat in kaart brengt hoe de organisatie gericht is op ontwikkeling.

De HR Development Scan is een compact analyse instrument. Het brengt in kaart hoe u kijkt naar de manier waarop ontwikkeling van de mensen en teams in uw organisatie nu verloopt, en hoe u eigenlijk zou willen dat het is. De uitkomst van de HR Development Scan biedt een overzicht van die HR gebieden die om aandacht vragen als u wilt sturen op ontwikkeling.

Sermone HR Scan

Hoe werkt het?

Zodra u klikt op de knop “Doe de HR Scan” wordt u gevraagd naam en e-mail adres in te vullen. Zodra u klikt op “verder” krijgt u 48 stellingen voorgelegd die u scoort op een schaal van 1 tot 5. De scores staan voor:

  1. Helemaal mee oneens
  2. Enigszins mee oneens
  3. Mee eens noch mee oneens
  4. Enigszins mee eens
  5. Helemaal mee eens

Wat levert het op?

Nadat u voor alle stellingen de score heeft ingevuld, verwerkt de HR Development Scan de antwoorden in een grafiek, die langs 8 ontwikkelingsgerichte HR gebieden het verschil tussen de huidige en gewenste situatie zichtbaar maakt. Dit geeft u een basis voor (interne) dialoog, strategievorming en planning van de ontwikkeling van mensen in uw organisatie.

En daarna?

Misschien wilt u enkele collega’s uitnodigen de HR Development Scan in te vullen, om zo vanuit een bredere analyse de dialoog aan te gaan. Misschien vindt u het prettig begeleid te worden in deze dialoog of de interpretatie van de uitkomsten, en de mogelijkheden die er zijn om de gewenste situatie te realiseren? Neem dan contact met ons op.

Top