‘Sermone’ is Latijn voor “gesprek”.

 

 

‘Sermone’ is Latijn voor “gesprek”.

 

by miek

Over ons

Sermone BV is in 2002 gestart door Josée van Hage. Vanuit haar visie dat succes begint met plezier, ontwikkeling en groei, helpt zij sindsdien organisaties in het sturen op ontwikkeling van mensen en teams. Zij doet dit door gerichte inzet van HRM instrumenten, coaching en training: pragmatisch, daadkrachtig en met het gewenste resultaat voor ogen. Vooral door in gesprek te zijn met mensen, en door hen uit te dagen het gesprek met elkaar op een andere manier aan te gaan.

Josée van Hage (1963) heeft een achtergrond in de internationale hotellerie. Na haar Master of Arts in managing human resources werkte ze als HR manager in verschillende internationale ondernemingen. In 2002 vestigde zij zich zelfstandig als HR consultant, coach en trainer. Ze professionaliseerde zich als meestercoach. Josée is geregistreerd als Senior Practitioner© bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO/EMCC), is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieadvies (NVP). Ze is geaccrediteerd ODC coach en en is opgeleid als Analytisch Therapeut aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Als freelance docent is Josée betrokken bij het Instituut voor Sociale- en Bedrijfswetenschappen (ISBW), de Bestuursacademie Nederland, de Coaching Academy International en Scientia NV in Paramaribo.

Meer informatie over samenwerkingen en klanten.

Josee van Hage

“Sermone” is Latijn voor “gesprek”.

Het oog in het logo staat symbool voor het belang van de zuivere waarneming in de begeleiding van mensen in hun ontwikkeling.

Sermone

Top