“Iedere organisatie is uniek en vraagt een unieke benadering.”

 

“Iedere organisatie is uniek en vraagt een unieke benadering.”

 

by miek

Samenwerkingen

Iedere organisatie is uniek en vraagt een unieke benadering. HRM, coaching en training zijn brede vakgebieden: wij werken graag samen met anderen om op maat invulling te geven aan de vragen van onze klanten.

Samenwerken is ook samen delen, dat doen we met mensen die onze visie op ontwikkeling delen:

Marjan van Munster (Fair Play at Workis ervaren coach, trainer en adviseur. Wij werken samen in teamontwikkeling en trainingen voor diverse klanten. Marjan is geaccrediteerd ODC coach: het Odin Development Compass  dat wij graag inzetten om inzicht in drijfveren, natuurlijke krachten en ontwikkelpotentieel in beeld te brengen bij mensen en teams.

Loek Oudeman en Margreet Rierink (Coaching Academy Internationalgeven inhoud aan dit instituut waar professionele coaches ontwikkelingsgericht worden opgeleid. Wij werken samen in de vormgeving en uitvoering van de Specialisatie Coachen van Loopbaan- en Levensvragen.

Koen van der Well begeleidt individuen en teams bij uiteenlopende (levens)vraagstukken, op persoonlijk en professioneel gebied. Cliënten variëren van particulieren en werknemers tot MT-leden/directies en ondernemers.  Wat zij gemeenschappelijk hebben: de wil om zichzelf beter te leren kennen en het vervolgens niet schuwen om een stevige slag te slaan in hun ontwikkeling als mens en met hun teams. Koen is geaccrediteerd ODC coach.

Top