“Iedere organisatie is uniek en vraagt een unieke benadering.”

 

“Iedere organisatie is uniek en vraagt een unieke benadering.”

 

by miek

Samenwerkingen

Iedere organisatie is uniek en vraagt een unieke benadering. HRM, coaching en training zijn brede vakgebieden: wij werken graag samen met anderen om op maat invulling te geven aan de vragen van onze klanten.

Samenwerken is ook samen delen, dat doen we met mensen die onze visie op ontwikkeling delen:

Marjan van Munster (Fair Play at Workis ervaren coach, trainer en adviseur. Wij werken samen in teamontwikkeling en trainingen voor diverse klanten. Marjan is geaccrediteerd ODC coach: het Odin Development Compass  dat wij graag inzetten om inzicht in drijfveren, natuurlijke krachten en ontwikkelpotentieel in beeld te brengen bij mensen en teams.

Loek Oudeman en Margreet Rierink (Coaching Academy Internationalgeven inhoud aan dit instituut waar professionele coaches ontwikkelingsgericht worden opgeleid. Wij werken samen in de vormgeving en uitvoering van de Specialisatie Coachen van Loopbaan- en Levensvragen.

Sebastiaan Baauw (ProScholisis verantwoordelijk voor deze netwerkorganisatie die zich richt op professionalisering van HRM in het onderwijs. Samen werken we aan de Leergang strategisch HRM voor HRM’ers in het onderwijs.

Coen Hogerland van Alympus Personeelsadvies heeft een allround P&O service organisatie. Wij werken samen als het gaat om inzet van (tijdelijke) HR professionals bij verschillende klanten.

Top