“Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en teams”

“Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en teams”

by miek

Sturen op ontwikkeling

Sermone helpt organisaties met ontwikkeling  en groei van mensen en teams. Voor ons is een organisatie pas succesvol als mensen er met plezier samenwerken. Dit houdt voor ons in dat kwaliteit in communicatie, leiderschap en samenwerking een bewuste keuze zijn en de basis voor professionele en persoonlijke ontwikkeling van alle deelnemers aan de organisatie. Om samen doelen te realiseren.

Sermone

Sermone  is specialist in human resource management, coaching, team ontwikkeling, training en opleiding. Onze aanpak is gericht op effectiviteit in communicatie, samenwerking en leiderschap. Wij werken met teams en individueel, in het Nederlands en Engels.

Onze manier van doen is betrokken, integer en daadkrachtig. Vanuit onze specialisatie bieden wij maatwerk aan onze opdrachtgevers. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van internationaal human resource management. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Bij (beursgenoteerde) multinationals en Nederlandse organisaties. In de profit en not-for-profit sector.

Wij hechten aan kwaliteit van dienstverlening. We zijn daarom aangesloten bij de NOBCO, EMCC, NVP en JVATN en hanteren de door hen opgestelde kwaliteits- en gedragscodes.

nobco_logo_master_practitionerlogo_nvplogo_emcc

Top